tisdag 1 mars 2011

Nu är den här igen!! Släpp i en butik när dig!! Droppa den som Bombs!!


Nu jävlar börjar det hända grejor asså. Var in på Brädgårn igår som är Borlänge's skate affär och levererade dom tok feta BLGE tee's. Så nu finns dom att inhandla där, går även att beställa direkt av mig. Skriv till mig här eller på facebook. Dom är ju så jävla feta. Jag vet att du vill ha en.
Vart kvar där ett tag och det bjöds på kaffe och snackade bizniz som gjorde mig pepp som fan, jävligt bra folk där plus en annan intressant människa som är en person jag kännt ett tag som gör tuung musik. Så vi började prata om release festen jag ska ha i Sthlm i maj och jag vart tvungen att fråga om han ville komma och uppträda på festen, han var helt klart intresserad och pepp så de vore ju mega asså för jag är minst lika pepp på de.. Så det är mycket som händer nu med festen, väntar dock fortfarande på svaret på lokalen vi ska vara i, men borde trilla in i dagarana på dagarna.
Och helgen som var haha var på husgunget som är typ Borlänges största händelse efter Peace N Love hah el nått sånt, det är iaf ett jävla drag och folk verkar gilla det sen om jag gillar det hmm no comment. Men var där med gamla och nya vänner som gjorde kvällen. Tack som fan för de.
Annars så är det ju sportlov jävlar vad det är sportlov, ska försöka ta mig ut till backen och åka bräda och umgås med min kära familj nu när jag är i Borlänge

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar