torsdag 24 mars 2011

Den som väntar på något gott..

Shit vad det rullar på med BLGE tee's, as kul att så många uppskattar den!! För tillfället så är det lite dåligt med strl kvar men det ska komma en ny leverans snart då kommer även en annan överaskning med den!! Kommer även att komma lite nya gears lagomt till Peace N Love.
Så jävla pepp på det, o fett med brädgårn markbutiken som kränger dom, BIG UP till Erik på brädgårn.
Startade It's a blge thing sida på facebook också som många gillar, så gå in o gilla den.
Håller även på förfullt med mitt märke Native Swedes som kommer lanseras i maj. Så det är galet mycket på to do listan, det är som tomteverkstaden runt jul kan jag lova.

Våren är fucking här ut o njut




onsdag 16 mars 2011

R.I.P Nate Dogg

Idag har en stor legend lämnat oss, då han kämpat med sin dåliga hälsa och hjärta en längre tid. Nate Dogg blev bara 41 år men har varit med och skapat mästerverk inom musiken så länge jag kan komma ihåg. Han hade bland dom mest smooth rösterna och skönaste stil jag vet. Så detta är en hyllning till honom.









tisdag 1 mars 2011

Nu är den här igen!! Släpp i en butik när dig!! Droppa den som Bombs!!


Nu jävlar börjar det hända grejor asså. Var in på Brädgårn igår som är Borlänge's skate affär och levererade dom tok feta BLGE tee's. Så nu finns dom att inhandla där, går även att beställa direkt av mig. Skriv till mig här eller på facebook. Dom är ju så jävla feta. Jag vet att du vill ha en.
Vart kvar där ett tag och det bjöds på kaffe och snackade bizniz som gjorde mig pepp som fan, jävligt bra folk där plus en annan intressant människa som är en person jag kännt ett tag som gör tuung musik. Så vi började prata om release festen jag ska ha i Sthlm i maj och jag vart tvungen att fråga om han ville komma och uppträda på festen, han var helt klart intresserad och pepp så de vore ju mega asså för jag är minst lika pepp på de.. Så det är mycket som händer nu med festen, väntar dock fortfarande på svaret på lokalen vi ska vara i, men borde trilla in i dagarana på dagarna.
Och helgen som var haha var på husgunget som är typ Borlänges största händelse efter Peace N Love hah el nått sånt, det är iaf ett jävla drag och folk verkar gilla det sen om jag gillar det hmm no comment. Men var där med gamla och nya vänner som gjorde kvällen. Tack som fan för de.
Annars så är det ju sportlov jävlar vad det är sportlov, ska försöka ta mig ut till backen och åka bräda och umgås med min kära familj nu när jag är i Borlänge